Beveiliging/Alarm

Wanneer installeer je een alarm? Na een inbraak of een brand?

Ontdek meerOnze merken

Totale service

Voor-, tijdens- en na een aankoop geniet je gratis begeleiding.

Stock

Wij beschikken over een grote voorraad beveiliging- en alarmsystemen.

Gratis werfkast

Na aankoop van materiaal, gedurende de gehele duur van je project.

Camerabewaking

Wetgeving. Onze experts leggen uit wat je rechten en plichten zijn.

Inbraakbeveiliging

Wacht niet tot het te laat is, beveilig je gebouw of terrein tegen inbraak. Onze technische experts maken samen met jou een plan en een pakket op maat met alles wat je nodig hebt. Met onze hulp kan je alle alarmen en toegangscontroles zelf installeren. Voor camerabewaking ligt dit echter anders. Sinds februari 2018 is de wetgeving voor het installeren van camerabewaking veranderd. Elke installatie dient te gebeuren door een erkende installateur. Bij Mirko werken we hiervoor samen met Comelit, waardoor je installatie volledig conform de normen gebeurt. Onze technische experts leggen je graag uit hoe dit werkt.

Parlofoon/videofoon

Ze zijn niet alleen veilig, maar ook zeer gemakkelijk. Installeer een parlofoon of videofoon en je hoeft niet steeds naar de voordeur te lopen om te kijken wie er is of om iemand binnen te laten. Onze technische experts bekijken samen met jou welke parlofoon/videofoon bij je past en vertellen je alles wat je moet weten om ze zelf te installeren.

Brandbeveiliging

Neem het zekere voor het onzekere. Dankzij een brandalarm, detectoren en noodverlichting zorg je ervoor dat, in geval van brand, de inzittenden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden. Je zorgt voor maximale kansen om een gebouw tijdig te kunnen verlaten. Onze experts maken een plan en vertellen hoe je dit doet.

Installatiemateriaal merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten