Gereedschap

Installeer juist dankzij betrouwbaar gereedschap. Cimco heb je voor het leven.

Ontdek meerOnze merken

Totale service

Voor-, tijdens- en na een aankoop geniet je gratis begeleiding.

Stock

Grote voorraad Cimco gereedschap.

Levenslange garantie

Op alle gereedschappen van het merk Cimco.

Meetapparatuur

Alles wat je nodig hebt voor het meten van elektriciteit.

Levenslange garantie

Al onze gereedschappen zijn van het merk Cimco. Onze technische experts en installateurs beschouwen ze als hun meest betrouwbare partner. We beschikken over een ruime keuze aan alles wat je nodig hebt voor het installeren van elektriciteit. Bij Cimco zijn ze zeker van de kwaliteit die geleverd wordt, daarom bieden ze levenslange garantie op alle gereedschappen.

Meetapparatuur

Elke installateur of doe-het-zelver moet vroeg of laat elektriciteit meten. Het is belangrijk dat je over goede en betrouwbare meetapparatuur beschikt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze technische experts leggen uit wat je nodig hebt en hoe je het gebruikt.

Grootse service

Bij Mirko gaan topproducten hand in hand met topservice. De gratis begeleiding van onze technische experts stopt niet na een aankoop. Heb je achteraf een vraag of een probleem? Je kan steeds bij ons terecht en wij helpen met wat je nodig hebt of zoekt.

Installatiemateriaal merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten