Lighting/Relighting

Investeer in sfeer. Hang of vervang met LED. Wij plannen en installeren je verlichting van begin tot einde, binnen en buiten.

Ontdek meerOnze merken

Toekomst in LED

Kosten besparen? Vervang oude verlichting door LED!

Gratis lichtplan

Voor elke klant een offerte en lichtplan op maat.

Subsidieberekening

Zaakvoerder? Wij kijken of je een relighting premie krijgt.

Sfeer binnen en buiten

Onze experts maken een plan en installeren overal.

Bespaar kosten

Bouwen en verbouwen is duur. Bij Mirko beseffen we dat.
Wij gaan op zoek naar het ideale lichtplan voor jouw project en budget. Ook berekenen we hoe lang het duurt voor je lichtinstallatie terugverdiend is. Op basis van jouw lichtplan kies je de armaturen en lampen die je wenst.
Wist je dat een LED lamp gemiddeld 50 keer langer brandt dan een klassieke gloeilamp? En wist je dat de tijd waarin LED enkel koud en ongezellig licht gaf al lang voorbij is? Bovendien is LED zo zuinig dat je maximale lumen (lichtsterkte) krijgt voor je verbruik in watt. Met onze hulp installeer je zelf. Indien je dat liever niet doet, doen wij dit voor je.

Subsidieberekening

Voor een handelszaak, winkel of magazijn is het van cruciaal belang dat de ruimtes en producten goed en juist verlicht zijn. Onze technische experts weten hoe dit moet en de overheid steunt jou daar in. Wij bekijken of je in aanmerking komt voor een premie om jouw zaak te verlichten met LED. We berekenen en zoeken voor je uit hoeveel dit is en hoe lang het hiermee duurt voor je de volledige installatie terugverdiend hebt. Hierna maken we een plan voor de verlichting en werken dat van begin tot einde uit. Onze experts installeren zodat alles volgens plan verloopt.

Sfeer binnen en buiten

De mogelijkheden met LED zijn eindeloos. Dankzij het kleine formaat van de chip en de lange duurtijd van de branduren kan je LED overal plaatsen. De chips zijn enorm bestand tegen onze weersomstandigheden en temperaturen, waardoor ze het buiten ook zeer goed doen. LED biedt jou de mogelijkheid om de sfeer te creëren die je wil, waar je maar wil.

Verlichting merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten