LED-strips

LED-strips plaatsen? Wij kennen de valkuilen. Onze technische experts leggen graag uit hoe je het doet.

Ontdek meerOnze merken

Expert in plaatsing

Mijd de valkuilen. Vraag ons om uitleg.

Totale service

Voor-, tijdens- en na een aankoop geniet je gratis begeleiding.

Op maat bestellen

Verschillende lengtes verkrijgbaar op rol of op maat.

Zuinig en voordelig

Investeer in je toekomst en bespaar kosten.

Expert in plaatsing

LED-strips zijn gemakkelijk te plaatsen. Toch zijn er verschillende valkuilen die je moet vermijden. Wist je bijvoorbeeld dat je LED-strips best niet op hout kleeft? Ze kunnen dan hun warmte minder goed kwijt waardoor de levensduur aanzienlijk verminderd? En wist je dat ze meer als een lijn gaan schijnen (in plaats van in puntjes) indien je ze kleeft op een aluminium profiel? Onze technische experts adviseren en begeleiden je graag in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Zuinig en voordelig

LED-strips zijn goedkoop. De levensduur van een LED-strip loopt op tot maar liefst 50.000 branduren. Als je daarbij rekening houdt met het verbruik van een LED-strip, zal je het energieverbruik zien dalen. Bovendien kan je de strips op maat bestellen zodat je geen overschot hebt.

Creëer sfeer

Verlichting bepaalt de sfeer. Het is belangrijk dat je vooraf goed nadenkt wat je wil creëren. Daarbij zijn de mogelijkheden met LED eindeloos. Warm wit, koud wit, verschillende kleuren en sterktes, het kan allemaal. Wij helpen je het gevoel te vinden dat je zo graag wil creëren.

Verlichting merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten