Schakelmateriaal

Schakel juist, maak een plan. Onze experts weten hoe je het doet en wat je nodig hebt.

Ontdek meerOnze merken

Totale service

Voor-, tijdens- en na een aankoop geniet je gratis begeleiding.

Stock

Wij beschikken over een grote voorraad schakelmateriaal.

Gratis werfkast

Na aankoop van materiaal, gedurende de gehele duur van je project.

Retour overschot

Je betaalt enkel wat je gebruikt.

Domotica, wel of niet?

Elektriciteit installeren begint met een goed plan. Vooraf moet je exact weten wat je wil en hoe je het moet installeren. De keuze voor domotica hoort bij dat plan. Domotica zorgt voor een draadloze aansturing van al de apparatuur die er op aangesloten is. Bovendien kan je, dankzij de technologie, de aansturing van je verlichting en elektriciteit keer op keer opnieuw programmeren. Onze technische experts vertellen je graag hoe dit werkt, zodat je vooraf de juiste keuze voor jouw project kan maken.

Materiaal

Schakelaars, zekeringen, differentieelschakelaars, teleruptoren,... wij hebben het allemaal. Onze technische experts weten te vinden wat je nodig hebt. We helpen je met het uitrekenen van de hoeveelheden en voorzien een zekeringkast op maat. Bovendien werken wij met teleruptoren van Eltako, die een totale onderbreking van een circuit toelaten waardoor extra bekabeling niet meer nodig is. Alle overschotten van niet-gebruikte-materialen nemen we bovendien terug.

Gratis werfkast

Bouwen of verbouwen is duur. Bij Mirko beseffen we dat. Wij gaan dat niet onnodig duurder maken. Na aankoop van materialen voor je project bieden we een gratis werfkast aan die je gedurende de gehele duur van je project kan gebruiken.

Installatiemateriaal merken

Wij zoeken de hoogste kwaliteit voor jouw budget.

Laat ons weten hoe wij kunnen helpen!

Bezoek onze winkel of contacteer ons. Onze experts staan voor je klaar. Wij begeleiden jou in de zoektocht naar wat je nodig hebt.

Openingsuren:
Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 08:30 - 12:00
Zondag: Gesloten